highschoolamps

Reviews

 

Volg ons op facebook

facebook fan pagina
Nieuwsbrief

Stuur ons een mailtje en we houden je op de hoogte van luisternamiddagen.

 

highschool highschool highschool labo highschool labo highschool labo highschool

Reviews

Tim Gyselbrecht

Merci voor de fijne lessenreeks! Veel opgestoken, veel plezier gehad en de VOX is een beest!

Jean-Luc Vanderkimpen

Ik vond het een zeer fijne ervaring en zeer leerrijk. Nu heb ik een idee hoe een versterker werkt. Op het einde vertrek je ook met een super goede versterker!

Ben Pittoors

Hey gasten, de deluxe amp heeft onze gig, en nadien een blues jam glansrijk doorstaan. Verschillende andere blues harp spelers vonden hem ook heel goed klinken. De power break kwam trouwens goed van pas want er was een goed uitgeruste PA installatie. Volume beetje verlaagd, micro ervoor en we zaten goed in 'de mix'... Mercikes!

Theo Laenen

Vooreerst een proficiat met de cursus. Voor mij was het goede opfrissing na ongeveer 35 jaar geen radiobuis meer gezien te hebben. Dank U !.

De "vergelijkende waren test" tussen de zelfbouw AC15 en de chinese AC30 heeft mij doen besluiten dat ik ook zo'n AC15 wil bouwen. Dus zogauw er iets geweten is voor de volgende cursus, let me know !

Peter Peyskens

Geachte heren professoren en wizzards! Bij deze een bedankingsmail voor de ongelooflijk leuke 6 sessies met verrassingen langs alle kanten. Apetrots met ons ampke. Chapeau voor de professionele omlijsting en coaching. Een super tevreden klant!

Stefan Mongare

De voorbereiding van de cursus was top, alsook het didactisch materiaal. Voor de niet-theoretici onder ons waren de anecdotes van Stef een zeer aangename verstrooing. Een verdiende pluim voor jullie beiden. Tot volgend jaar!

Kristof Meeuws

Zeer positief, mocht langer!

Kees Lewiszong (NL)

Zeer interessant. Voor mij is er nog een hoop te analyseren, maar het begin en de basis is er! Zeker veel value for money! Ik vind het erg aangenaam om in een groep te zitten die allemaal de passie hebben in oude gitaarversterkers, en dat Frank en Stef met veel passie hun kennis en ervaring delen. Ik ben erg blij dat ik naar Gent gekomen ben. Een nieuwe hobby is geboren!

Michael D'Haene

Heel positief, heel leerrijk, de kits zijn heel OK. Op naar de volgende amp!

Jo Bruyninckx

Super, vree wijs. Prima zo!

Marco Vlieg

Zeer leerzaam en in de beperkte tijd het juiste behandeld. Efficiënt en tof. Ik wil meer!

Wim De Taeye

Heel leerrijk, ideale start om te beginnen experimenteren met buizen! Value for money? Méér dan value!

Gert Vertommen

Ging vlot vooruit, leuk om vele verschillende mods te leren kennen. k Heb deze workshops zeer positief ervaren. Zeker waar voor uw geld!

Louis Gevaert

De theorielessen zitten goed in elkaar. Het is wel even wakker worden op zaterdagmorgen, maar de sfeer zit goed. De begeleiding is goed en het is zeker een ervaring om zelf een versterker ineen te steken!

Robin De Brandt

Zeer leuke workshop. Thx mannen!